Netthandelen feirer 1 år

I disse dager har Trigger MAT sin netthandel bursdag.

Med en fantastisk suksess i vente, i en vanskelig tid ble netthandelen vår stablet på beina.

Trigger MAT åpnet i fjor vår sin netthandel.

Med bedre digitale løsninger gjøres en rekke arbeidsoppgaver enklere og bedre tilpasset slik at flere kan ta del i disse arbeidsoppgavene.

Ole Fredrik er en av Trigger MAT sine ansatte med oppgaver å hente ut ordre å se til at de blir sendt til bakeriet og kjøkkenet.

Han jobber også med bekreftelse av ordre som er utlevert til kunder, se til at de blir sendt videre i systemet og fakturert.

Å få på plass en netthandel har gitt våre arbeidsledere mer tid til hver ansatt, våre ansatte kan gjøre flere av oppgavene som tidligere ble gjort av arbeidsledere.

Nå tar Ole Fredrik og kollegene selv imot bestillinger via netthandelen som tidligere ble sendt på e-post, eller ringt inn til en arbeidsleder og ført manuelt.

Dette har gitt bedre attføring, varierte arbeidsoppgaver og god mestring, samtidig som arbeidslederne ved Trigger MAT bruker mindre tid på papirarbeid, og får mer tid til hver enkelt ansatt på Trigger MAT.

Kundene våre får god oversikt over alle våre produkter med bilder, ingredienser og priser. Det er muligheter til å lage egen favorittliste samt å se egen ordrehistorikk.

Det gir oss også en mye bedre oversikt på mottatte bestillinger, bedre orden og en enklere arbeidshverdag for alle.

Nå bestiller 4 av 5 på vår netthandel noe som langt overgår hva vi satte som mål første året.

Dette har vært en suksess, med gode tilbakemeldinger fra kunder og ansatte.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×