Tips og råd til god oppbevaring av kaker

Her følger gode ideer og tips for å oppbevare våre kaker best mulig.

- Våre kaker bør oppbevares kjølig, helst i kjøleskap med maks 4 grader.

- For best oppbevaring bør kakene stå i esken den leveres i.

- Kaker bør ikke oppbevares sammen med andre produkter med markant lukt, som løk, purre, fisk, tomater, appelsin. 

Spesielt marsipan og kremkaker tar lett til seg lukt og smak fra andre produkter.

- Kakene våres bør oppbevares kjølig ved maks 4 grader, holdbar minst ca. 3 dager i originalemballasje.

- Marsipan og kremkaker blir best dagen etter de er laget, vi lager derfor kakene dagen før hvis vi vet de skal brukes på leveringsdagen.

- De fleste kaker tåler å bli fryst ned, de bør da pakkes i tett beholder for ikke å ta til seg lukt og smak.

Holdbar 3-4 måneder på frys.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×